Bijzonder overnachten in een natuurlodge in Drenthe

Bent u op zoek naar een bijzondere accommodatie midden in de natuur? Dan zijn de natuurlodges van De Vier Eiken echt iets voor u! De vrijstaande natuurlodges zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een prive sauna en hottub. Pure ontspanning op een bijzondere locatie in Drenthe! 

Kom ook bijzonder overnachten in Drenthe en lees alles over de natuurlodges van de Vier Eiken. De natuurlodges liggen midden in de natuur, waar u een geweldige vakantie kunt beleven. Een vakantie waar u kunt genieten van comfort en luxe, maar ook van de prachtige natuur.

8,9

170
beoordelingen

Familielodge wellness

De ruime familielodge wellness is voorzien van alle gemakken en met haar 4 slaapkamers geschikt voor maximaal 8 personen. De lodge beschikt over een eigen sauna en hottub.

Lees meer

Natuurlodge Wellness

De Natuurlodge Wellness beschikt over 2 slaapkamers en 2 bedstedes. Ook de Natuurlodge Wellness beschikt over een sauna en hottub op het terras.

Lees meer

Bijzonder overnachten midden in de natuur

Ervaar wat bijzonder overnachten in Drenthe is bij de Vier Eiken. Beide type accommodaties zijn er helemaal op ingericht om u een fijne vakantie te bezorgen. Even helemaal ontspannen in de sauna, of wegdromen in de hottub. Bij De Vier Eiken komt u helemaal tot rust. 

De natuurlodges liggen allen geheel vrijstaand en bieden optimale privacy. Waar u ook naar buiten kijkt, overal ziet u de natuur. Enerzijds de bosrand, anderzijds een wijds uitzicht naar het natuurgebied Holtingerveld. 

Dat noemen wij nou bijzonder overnachten. Ontdek zelf de natuurlodges en kom bijzonder overnachten bij de Vier Eiken!

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.