Bijzonder overnachten in een natuurlodge in Drenthe

Voor een bijzondere overnachting kunt u terecht in de natuurlodges van de Vier Eiken. De natuurlodges liggen midden in de natuur, waar u een geweldige vakantie kunt beleven. Een vakantie waar u kunt genieten van comfort en luxe, maar ook van de prachtige natuur.

8,9

160
beoordelingen

Natuurlodge Comfort

De Natuurlodge Comfort is voorzien van alle gemakken en met haar 2 ruime slaapkamers en 2 bedstedes geschikt voor maximaal 8 personen.

Lees meer

Natuurlodge Wellness

De Natuurlodge Wellness biedt u naast de faciliteiten van de Natuurlodge Comfort nog meer luxe. U beschikt zelfs over uw eigen sauna en hottub op het terras.

Lees meer

Bijzonder overnachten midden in de natuur

De Natuurlodge Comfort en Natuurlodge Wellness zijn qua indeling en inrichting identiek. Beide type accommodatie zijn er helemaal op ingericht om u een fijne vakantie te bezorgen. Wanneer u van ultieme ontspanning houdt, dan is de Natuurlodge Wellness een goede keuze. Deze natuurlodge heeft een eigen sauna en hottub op het terras. Even helemaal wegdromen onder de sterrenhemel en ontspannen na een fijne vakantiedag.

De natuurlodges liggen allen geheel vrijstaand en bieden optimale privacy. Waar u ook naar buiten kijkt, overal ziet u de natuur. Enerzijds de bosrand, anderzijds een wijds uitzicht naar het natuurgebied Holtingerveld.

Dat noemen wij nou bijzonder overnachten. Ontdek zelf de natuurlodges en kom bijzonder overnachten bij de Vier Eiken!

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.