fbpx

Bijzonder overnachten in Drenthe: ontdek onze natuurlodges

Wilt u bijzonder overnachten in Drenthe? Dan zijn de natuurlodges van de Vier Eiken echt iets voor u. Onze vrijstaande natuurlodges zijn van alle gemakken voorzien, bevinden zich midden in de natuur en beschikken over een privé sauna en hottub. Overnachten in een natuurhuisje met wellness bij de Vier Eiken betekent pure ontspanning op een wel hele unieke locatie.

Kom ook bijzonder overnachten en geniet van comfort, luxe en de natuur tijdens een geweldige vakantie.

8,9

243
beoordelingen

Natuurlodge Wellness Comfort

De ruime Natuurlodge Wellness Confort is voorzien van alle gemakken en met haar 4 slaapkamers geschikt voor maximaal 8 personen. De lodge beschikt over een eigen sauna en hottub.

Lees meer

Natuurlodge Wellness Special

De Natuurlodge Wellness beschikt over 2 slaapkamers en 2 bedstedes. Ook de Natuurlodge Wellness beschikt over een sauna en hottub op het terras.

Lees meer

Bijzonder overnachten in Drenthe = puur genieten

Ervaar wat bijzonder overnachten in Drenthe is bij de Vier Eiken. Onze accommodaties zijn er helemaal op ingericht om u een fijne vakantie te bezorgen. Even helemaal ontspannen in de sauna, of wegdromen in de hottub. Bij De Vier Eiken kunt u even ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden en komt u helemaal tot rust.

Onze natuurlodges beschikken over een woonkamer, open keuken, slaapgelegenheden voor 6-8 personen en 2 luxe badkamers. Tijdens de inrichting van de natuurlodges hebben we veel aandacht besteed aan de beleving van natuur, luxe en comfort. In elke kamer staat een ander seizoen centraal. Meer weten over bijzonder overnachten midden in de natuur? Bekijk onze Natuurlodge Wellness.

Met familie of vrienden een ontspannen vakantie beleven, bekijk dan onze Natuurlodge Wellness Comfort voor 8 personen. Deze lodge beschikt o.a. over een sfeervolle woonkamer met haardvuur, een open keuken, 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Meer weten over bijzonder overnachten in Drenthe? Bekijk onze Natuurlodge Wellness Comfort.

Midden in de natuur bijzonder overnachten

De natuurlodges liggen allen geheel vrijstaand en bieden optimale privacy. Waar u ook naar buiten kijkt, overal ziet u de natuur. Enerzijds de bosrand, anderzijds een wijds uitzicht naar het natuurgebied Holtingerveld.

Dat noemen wij nou bijzonder overnachten in Drenthe. Ontdek zelf de natuurlodges en geniet van een welverdiende vakantie bij de Vier Eiken!