De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden. Er zijn diverse mogelijkheden, van heerlijke wandeling met de schaapsherder tot avontuurlijke rondrit met de Heide Expres, van actief handboogschieten tot culinair genieten met een kookworkshop. Wat u ook kiest, wij zorgen er graag voor dat u een onvergetelijke dag hebt gehad.

8,9

140
beoordelingen
vakantiehuis_huren_drenthe82 vakantiehuis_huren_drenthe83 vakantiehuis_huren_drenthe80 vakantiehuis_huren_drenthe79 vakantiehuis_huren_drenthe77 vakantiehuis_huren_drenthe88 vakantiehuis_huren_drenthe87 vakantiehuis_huren_drenthe86 vakantiehuis_huren_drenthe81 vakantiehuis_huren_drenthe78 vakantiehuis_huren_drenthe76 vakantiehuis_huren_drenthe72 vakantiehuis_huren_drenthe71 vakantiehuis_huren_drenthe59 vakantiehuis_huren_drenthe58 vakantiehuis_huren_drenthe57 vakantiehuis_huren_drenthe40 vakantiehuis_huren_drenthe26 images_01 images_02

Overzicht activiteiten

heide-expres-de-vier-eiken

Heide Expres...

Rijd mee met Jan in de Heide Express. Rondrit door het bos, over de heide en langs de mooiste plekjes van het Holtingerveld. Een unieke en bijzondere ervaring.

fiets-kompasroute-de-vier-eiken

Fietskompasroute...

Een prachtige fietstocht voor jong en oud op basis van een handkompas met kompasopdrachten en vragen over de omgeving.

handboogschieten-de-vier-eiken

Handboogschieten...

Onder begeleiding kunt deze ontspannende en toch actieve sport beoefenen. Er zijn twee banen en links- en rechtshandig 'recurve' boogmateriaal.

wandelroutes kids

Eddie de Eekhoorn

Ga met Eddie de Eekhoorn op stap en maak leuke wandel- en fietstochten door Drenthe. Eddie beschrijft diverse leerzame en mooie routes inclusief tips.

schaapherder-de-vier-eiken

Bezoek de schaapsherder...

Een informatieve wandeling met de Holtinger schaapskudde met Schaapsherder Jelle Kootstra en zijn schaapshonden in Havelte/Uffelte. Ervaar het zelf