De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden. Er zijn diverse mogelijkheden, van heerlijke wandeling met de schaapsherder tot avontuurlijke rondrit met de Heide Expres, van actief handboogschieten tot culinair genieten met een kookworkshop. Wat u ook kiest, wij zorgen er graag voor dat u een onvergetelijke dag hebt gehad.

8,9

200
beoordelingen

Overzicht activiteiten

wandelroutes kids

Eddie de Eekhoorn

Ga met Eddie de Eekhoorn op stap en maak leuke wandel- en fietstochten door Drenthe. Eddie beschrijft diverse leerzame en mooie routes inclusief tips.

schaapherder-de-vier-eiken

Bezoek de schaapsherder...

Een informatieve wandeling met de Holtinger schaapskudde met Schaapsherder Jelle Kootstra en zijn schaapshonden in Havelte/Uffelte. Ervaar het zelf

handboogschieten-de-vier-eiken

Handboogschieten...

Onder begeleiding kunt deze ontspannende en toch actieve sport beoefenen. Er zijn twee banen en links- en rechtshandig 'recurve' boogmateriaal.

fiets-kompasroute-de-vier-eiken

Fietskompasroute...

Een prachtige fietstocht voor jong en oud op basis van een handkompas met kompasopdrachten en vragen over de omgeving.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.