Algemene faciliteiten

Luxe check-in

Bij onze accommodaties zit standaard een luxe check-in inbegrepen. Dat betekend dat de bedden bij aankomst al zijn opgemaakt. Ook liggen er handdoeken pakketten en een servicepakket voor u klaar bij aankomst.

Sauna en hottub

Wanneer u een vakantiehuis met sauna en hottub huurt, kunt u gebruik maken van de diverse wellness faciliteiten. Op het terras staat een hout gestookte hottub (of cold tub voor de warme zomerse dagen). Tegen een kleine vergoeding zorgen wij dat de hottub al lekker warm is als u aankomt.

Honden toegestaan

In enkele natuurlodges zijn honden toegestaan, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Opladen elektrische auto

Wanneer u met een elektrische auto naar de Vier Eiken komt hebben wij de mogelijkheid om deze op te laden op de parkeerplaats. Wij vragen u vriendelijk wel u auto weer te verplaatsen als de accu is opgeladen zodat ook andere gasten gebruik kunnen maken van de laadpaal.

Algemene informatie

Aankomst- en vertrektijden

Weekend:

  • Aankomst vrijdag tussen 15.00 en 18.00 uur
  • Vertrek maandag voor 10.00 uur

Midweek:

  •  Aankomst maandag tussen 15.00 en 18.00 uur
  • Vertrek vrijdag voor 10.00 uur

Week:

  • Aankomst op maandag of vrijdag

Bij speciale periodes/feestdagen kunnen andere tijden van toepassing zijn.
Wij vragen u vriendelijk om ons vooraf een indicatie te geven wanneer u verwacht aan te komen zodat we hier rekening mee kunnen houden. Mocht u na 18.00 uur willen aankomen, dan is dat alleen in overleg mogelijk. Aangezien we een kleinschalig vakantiepark zijn, is onze receptie niet 24 uur per dag geopend.

Eropuit in Drenthe

Tijdens uw verblijf bij de Vier Eiken hoeft u zich niet te vervelen. De unieke ligging in een natuurgebied in Drenthe maakt dat u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken. Wilt u een dagje naar een attractiepark of museum, ook dan zijn er vele mogelijkheden. 

Lees meer

De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden.

Lees meer

Speciaal voor de kinderen

Voor kinderen is enorm veel te zien, doen en beleven. De speeltuin, kinderboerderij en onze eigen schaapskudde zorgen voor veel vermaak en vertier bij de kinderen.Wilt u een dagje er op uit met de kinderen, dan hebben wij diverse tips voor u.

Lees meer