fbpx

Huur een vakantiehuis voor 8 personen in Drenthe

Huur een luxe vakantiehuis voor 8 personen bij De Vier Eiken in Drenthe. In het vrijstaande luxe vakantiehuis met wellness en 4 slaapkamers kunt even helemaal tot rust komen. Ontspan in de hottub of de sauna op de veranda en geniet van een fantastisch uitzicht op natuurgebied het Holtingerveld.

De vrijstaande vakantiehuizen van De Vier Eiken bieden een geweldige beleving en dat begint al bij aankomst. Wanneer u naar de vakantiehuizen loopt, wandelt u langs onze schaapskudde en door het bos alvorens u de vakantiehuizen bereikt. Kom ook genieten van de rust, ruimte en natuur bij De Vier Eiken!

8,9

243
beoordelingen
vakantiehuis_viereiken35 vakantiehuis_viereiken37 vakantiehuis_viereiken08 vakantiehuis_huren_drenthe42 vakantiehuis_viereiken13 vakantiehuis_viereiken14 vakantiehuis_viereiken11 vakantiehuis_viereiken15 vakantiehuis_viereiken16 vakantiehuis_viereiken17 vakantiehuis_viereiken18 vakantiehuis_viereiken19 vakantiehuis_viereiken20 vakantiehuis_viereiken21 vakantiehuis_viereiken23 vakantiehuis_viereiken25 vakantiehuis_viereiken26 vakantiehuis_viereiken31 vakantiehuis_viereiken32 vakantiehuis_viereiken33 vakantiehuis_viereiken34 vakantiehuis_huren_drenthe47 vakantiehuis_huren_drenthe25 vakantiehuis_viereiken36 vakantiehuis_viereiken02 vakantiehuis_viereiken04 vakantiehuis_viereiken09

Een luxe vakantiehuis huren voor 8 personen

vakantiehuis voor 8 personenEen vakantiehuis huren in Drenthe bij De Vier Eiken betekent genieten! Het luxe vakantiehuis met wellness is van werkelijk alle gemakken voorzien. Neem plaats in de sfeervolle woonkamer op de ruime hoekbank en geniet van een geweldig uitzicht op natuurgebied het Holtingerveld. De speksteenkachel in de woonkamer zorgt niet alleen voor de warmte, maar het knisperende haardvuur geeft uiteraard ook een gezellige sfeer.

De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en combimagnetron. Nuttig de maaltijd aan de eetkamertafel in de keuken waarbij u ook hier een geweldig uitzicht op de natuur heeft.

Het luxe vakantiehuis voor 8 personen beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 enkele bedden op de begane grond. Op de eerste verdieping treft u 1 slaapkamer met 2 enkele bedden, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een stapelbed (200x90cm).

De ruime badkamer met douche is gesitueerd op de begane grond. Tevens bevindt zich in de centrale hal een toilet. 

Vakantiehuis huren met sauna en hottub

Wanneer u het vakantiehuis huurt kunt u gebruik maken van diverse wellness faciliteiten. Op de veranda treft u een houtgestookte hottub (of coldtub voor de warme zomerse dagen). Indien u dit wenst kunnen wij ervoor zorgen dat de hottub al klaar voor gebruik is wanneer u aankomt. Tevens kunt u even helemaal ontspannen in uw privé sauna op de veranda.

Een vakantie in een vakantiehuis van De Vier Eiken betekent genieten in de natuur

vakantiehuis huren drentheDe huizen liggen midden in de natuur, sterker nog, ze gaan volledig op in de natuur. We noemen de luxe vakantiehuizen uiteraard niet voor niets “natuurlodges”. De natuurlodges liggen allen geheel vrijstaand en hebben vele ramen. Waar u ook naar buiten kijkt, overal ziet u de natuur. Enerzijds de bosrand, anderzijds een wijds uitzicht naar het natuurgebied Holtingerveld. Door de light tubes in het dak vallen op de zonnige dagen de zonnestralen naar binnen. Zo beleeft u door het ruimtelijke ontwerp de natuur van Drenthe van alle kanten!

Huur een luxe vakantiehuis met luxe check-in

De te huren vakantiehuizen zijn voorzien van vele luxe gemakken. Aanvullend op de luxe faciliteiten maakt u ook standaard gebruik van een luxe check-in. Dat betekent dat de bedden bij aankomst al zijn opgemaakt. Ook liggen er handdoekenpakketten en een servicepakket voor u klaar bij aankomst.

Online kunt u direct controleren of ons vakantiehuis beschikbaar is, een prijsopgave maken en direct reserveren. Heeft u vooraf nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Aankomst- en vertrektijden

  • Een weekend is van vrijdag 15:00 uur tot maandag 10:00 uur.
  • Een midweek is van maandag 15:00 uur tot vrijdag 10:00 uur.
  • Een week is van maandag tot maandag of van vrijdag tot vrijdag.

Bij speciale periodes/feestdagen kunnen andere tijden van toepassing zijn.

Reserveer deze lodge