fbpx

Een weekendje weg in een groepsaccommodatie in Drenthe?

Weekendje weg in een groepsaccommodatie in Drenthe? Kom naar de Vier Eiken! U kunt met maximaal 27 personen terecht in ons sfeervolle familiehuis. Geniet van alle luxe faciliteiten en bovenal van uw weekendje weg in een groepsaccommodatie. Zoek niet verder en boek nu snel uw weekendje weg in een groepsaccommodatie in Drenthe bij de Vier Eiken!

8,9

225
beoordelingen
Groepsaccommodatie_de_vier_eiken01 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken02 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken03 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken04 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken05 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken06 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken07 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken08 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken09 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken10 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken11 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken12 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken13 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken14 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken15 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken16 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken17 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken18 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken19 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken20 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken21 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken22 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken23 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken24

Geniet van een ontspannen weekendje weg in een groepsaccommodatie in Drenthe bij de Vier Eiken

weekendje weg drenthe

Tijdens een weekendje weg in een groepsaccommodatie in Drenthe wilt u nergens aan hoeven denken. Plezier hebben, genieten van elkaar en een berg gezelligheid is veel belangrijker. De Vier Eiken is een luxe groepsaccommodatie in Drenthe die van alle gemakken voorzien is. Wij zorgen voor een ontspannen weekendje weg!

Een mooi voorbeeld hiervan is de professionele keuken. Door het grote fornuis, veel ruimte en een aantal gezellige eettafels kunt u hier heerlijk met uw gezelschap genieten van een lekkere maaltijd. Helemaal geen zin om te koken? Geniet dan van de verschillende buffetten van de Vier Eiken tijdens een weekendje weg in een groepsaccommodatie in Drenthe.

Eropuit tijdens uw weekendje weg in een groepsaccommodatie in DrentheDrenthe

Tijdens het weekendje weg in Drenthe in groepsaccommodatie de Vier Eiken zijn er verschillende leuke activiteiten te ondernemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prachtige fietstocht door de bijzondere natuur van Drenthe.

Ook kunt u kiezen voor een ritje met de paardentram. Dit authentieke vervoersmiddel geeft u een nostalgisch gevoel en laat u ook meteen kennismaken met het Drentse landschap.

Blijft u liever dichterbij de groepsaccommodatie? Boek dan een culinaire workshop! Onder leiding van Mia kookt u zelf de lekkerste gerechten. Na de workshop mag u uiteraard samen met uw gezelschap alles zelf opeten.