Huur een vakantiehuisje in de natuur en ervaar een rustige vakantie in Drenthe

Wanneer u een vakantiehuisje in de natuur huurt bij De Vier Eiken ervaart u optimale rust, comfort en luxe op één van de mooiste plekjes in Drenthe. De luxe vakantiehuisjes zijn gelegen aan de rand van natuurgebied het Holtingerveld, een prachtig natuurgebied met bos, zandverstuiving en heidevelden. De vakantiehuisjes zijn geheel vrijstaand gebouwd met vele ramen; waar u ook uit het raam kijkt, u ziet altijd de geweldige natuur. Ervaar een rustige vakantie in Drenthe bij De Vier Eiken!

8,9

183
beoordelingen
luxe_natuurlodges_drenthe_05 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_02 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_19 vakantiehuis_huren_drenthe14 vakantiehuis_huren_drenthe02 vakantiehuis_huren_drenthe06 vakantiehuis_huren_drenthe03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_07 vakantiehuis_huren_drenthe30 vakantiehuis_huren_drenthe32 vakantiehuis_huren_drenthe04 vier_eiken_lodge_huren01 vier_eiken_lodge_huren02 vier_eiken_lodge_huren03 vier_eiken_lodge_huren04 vakantiehuis_huren_drenthe75 vakantiehuis_huren_drenthe85 vakantiehuis_huren_drenthe86 vakantiehuis_huren_drenthe17 vakantiehuis_huren_drenthe57 vakantiehuis_huren_drenthe01 luxe_natuurlodges_drenthe_01 luxe_natuurlodges_drenthe_07 vakantiehuis_huren_drenthe25 vakantiehuis_huren_drenthe22

Luxe vakantiehuisjes in de natuur in Drenthe

vakantiehuisje in de natuurDe luxe vakantiehuisjes in de natuur van De Vier Eiken zijn geheel ingericht om u een rustige vakantie te bezorgen. Centraal in het vakantiehuis staat eetkamertafel met speksteenkachel, een fijne plek voor een goed gesprek, om een boek te lezen of even van het uitzicht te genieten.

Op de begane grond treft u 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een badkamer en suite. Daarnaast is nog een ruime badkamer en separaat toilet gelegen op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog 2 bedsteden gesitueerd voor de (klein)kinderen.

Heeft u (elektrische) fietsen mee, dan kunt u deze stallen in het afsluitbare schuurtje.

rustige vakantieWilt u even helemaal tot rust komen, neem dan plaats in de hottub en geniet van een prachtig uitzicht op het natuurgebied. Of breng een bezoek aan uw eigen sauna op het terras. Lees hier meer informatie over onze vakantiehuisjes in de natuur.

Een rustige vakantie begint bij De Vier Eiken in Drenthe

De luxe vakantiehuisjes in de natuur van De Vier Eiken zijn de perfecte basis voor een rustige vakantie in Drenthe. De Vier Eiken wordt omringd door natuurgebieden en Nationale Parken waar u mooie wandel- en fietstochten kunt maken. Of breng een bezoek aan de pittoreske brinkdorpjes, Orvelte of een van de vele musea in Drenthe.

Online kunt u direct controleren of het vakantiehuis beschikbaar is, een prijsopgave maken en direct reserveren. Heeft u vooraf nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.