fbpx

Huur een vakantiehuisje in de natuur en ervaar een rustige vakantie in Drenthe

Wanneer u een vakantiehuisje in de natuur in Drenthe huurt bij De Vier Eiken ervaart u optimale rust, comfort en luxe op één van de mooiste plekjes in Drenthe. De luxe natuurhuisjes zijn gelegen aan de rand van natuurgebied het Holtingerveld, een prachtig natuurgebied met bos, zandverstuiving en heidevelden. De vakantiehuisjes zijn geheel vrijstaand gebouwd met vele ramen; waar u ook uit het raam kijkt, u ziet altijd de geweldige natuur. Ervaar een rustige vakantie in een vakantiehuisje in de natuur bij De Vier Eiken!

8,9

225
beoordelingen
luxe_natuurlodges_drenthe_05 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_02 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_19 vakantiehuis_huren_drenthe14 vakantiehuis_huren_drenthe02 vakantiehuis_huren_drenthe06 vakantiehuis_huren_drenthe03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_07 vakantiehuis_huren_drenthe30 vakantiehuis_huren_drenthe32 vakantiehuis_huren_drenthe04 vier_eiken_lodge_huren01 vier_eiken_lodge_huren02 vier_eiken_lodge_huren03 vier_eiken_lodge_huren04 vakantiehuis_huren_drenthe75 vakantiehuis_huren_drenthe85 vakantiehuis_huren_drenthe86 vakantiehuis_huren_drenthe17 vakantiehuis_huren_drenthe57 vakantiehuis_huren_drenthe01 luxe_natuurlodges_drenthe_01 luxe_natuurlodges_drenthe_07 vakantiehuis_huren_drenthe25 vakantiehuis_huren_drenthe22

Luxe vakantiehuisjes in de natuur in Drenthe

vakantiehuis in de natuur drentheDe luxe vakantiehuisjes in de natuur van De Vier Eiken zijn geheel ingericht om u een rustige vakantie te bezorgen.

Centraal in het vakantiehuis staat eetkamertafel met speksteenkachel, een fijne plek voor een goed gesprek, om een boek te lezen of even van het uitzicht te genieten. Op de begane grond treft u 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een badkamer en suite. Daarnaast is nog een ruime badkamer en separaat toilet gelegen op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog 2 bedsteden gesitueerd voor de (klein)kinderen.

Wilt u even helemaal tot rust komen, neem dan plaats in de hottub en geniet van een prachtig uitzicht op het natuurgebied. Of breng een bezoek aan uw eigen sauna op het terras. Lees hier meer over onze vakantiehuisjes in de natuur.

Een rustige vakantie begint bij De Vier Eiken in Drenthe

vakantiehuis in de natuur

De luxe vakantiehuisjes in de natuur van De Vier Eiken zijn de perfecte basis voor een rustige vakantie in Drenthe. De Vier Eiken wordt omringd door natuurgebieden en Nationale Parken waar u mooie wandel- en fietstochten kunt maken. Heeft u (elektrische) fietsen mee, dan kunt u deze stallen in het afsluitbare schuurtje.

Ook zijn de pittoreske brinkdorpjes, Orvelte of een van de vele musea in Drenthe een bezoekje waard.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Online kunt u eenvoudig de beschikbaarheid controleren, een prijsopgave maken en direct reserveren. Wij helpen u graag verder.

Een fijne vakantie begint in een vakantiehuisje in de natuur in Drenthe bij de Vier Eiken!