Huur een natuurhuisje in Drenthe

Bij de Vier Eiken kunt u bijzondere natuurhuisjes huren: de natuurlodges. Deze bijzondere natuurhuisjes staan midden in de natuur en zijn voorzien van alle luxe en comfort.

Van gezellige woonkamer tot volledig ingerichte keuken, van privé sauna tot hottub op het terras.

8,9

175
beoordelingen

Natuurhuisje in Drenthe met luxe, comfort en wellness

natuurhuisje drentheDe natuurhuisjes beschikken op de begane grond over 2 slaapkamers, waarvan 1 met badkamer en suite, en 2 bedsteden op de eerste verdieping. Op de begane grond vindt u tevens de luxe badkamer met regendouche en wastafel.

De Natuurlodge Luxe heeft op het terras een houten cabin met privé sauna en een hottub, een plek om even helemaal te ontspannen. Door de vrijstaande ligging midden in de natuur ervaart u privacy terwijl u geniet van de wellness faciliteiten.

De natuurhuisjes in Drenthe hebben alles in huis om u een ontspannen verblijf te bieden. Lees hier meer over bijzondere inrichting van de natuurlodges.

Bijzonder overnachten in de natuurlodges van de Vier Eiken

De natuurhuisjes zijn ontworpen door de architect waarbij de beleving van de rust en natuur centraal staat. Wanneer u naar buiten kijkt heeft u zicht op de natuur, enerzijds de bosrand, anderzijds een wijds uitzicht op het natuurgebied Holtingerveld.

Terug gekomen van een wandeling door de natuur kunt u in de natuurhuisjes heerlijk bijkomen en ontspannen, genietend van heerlijke sfeer en warmte van de speksteenkachel of even lekker de sauna in.

De natuurhuisjes in Drenthe zijn bijzonder, maar dat kunt u eigenlijk maar op 1 manier ontdekken: reserveer een weekend of week vakantie en beleef de Vier Eiken!

In enkele natuurlodges is een hond toegestaan, zodat u ook uw huisdier een heerlijk weekendje weg kunt aanbieden.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.