fbpx

Huisje huren in Drenthe

Huisje huren in Drenthe? Bij de Vier Eiken in Drenthe kunt u geweldige huisjes huren. Deze vakantiehuisjes zijn niet zomaar huisjes, het zijn luxe en comfortabele lodges gelegen midden in de natuur: natuurlodges. Deze bijzondere huisjes zijn voorzien van alle gemakken. Van gezellige woonkamer tot volledig ingerichte keuken, van privé sauna tot hottub op het terras. Een huisje huren in Drenthe doet u natuurlijk bij de Vier Eiken!

8,9

225
beoordelingen
luxe_natuurlodges_drenthe_05 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_02 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_19 vakantiehuis_huren_drenthe14 vakantiehuis_huren_drenthe02 vakantiehuis_huren_drenthe06 vakantiehuis_huren_drenthe03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_07 vakantiehuis_huren_drenthe30 vakantiehuis_huren_drenthe32 vakantiehuis_huren_drenthe04 vier_eiken_lodge_huren01 vier_eiken_lodge_huren02 vier_eiken_lodge_huren03 vier_eiken_lodge_huren04 vakantiehuis_huren_drenthe75 vakantiehuis_huren_drenthe85 vakantiehuis_huren_drenthe86 vakantiehuis_huren_drenthe17 vakantiehuis_huren_drenthe57 vakantiehuis_huren_drenthe01 luxe_natuurlodges_drenthe_01 luxe_natuurlodges_drenthe_07 vakantiehuis_huren_drenthe25 vakantiehuis_huren_drenthe22

Huisje huren in Drenthe met luxe, comfort en wellness

huisje huren drentheHuisje huren in Drenthe? Onze luxe huisjes beschikken op de begane grond over 2 slaapkamers, waarvan 1 met badkamer en suite, en 2 bedsteden op de eerste verdieping. Op de begane grond vindt u tevens de luxe badkamer met regendouche en wastafel.

De Natuurlodge heeft op het terras een houten cabin met privé sauna en een hottub, een plek om even helemaal te ontspannen. Door de vrijstaande ligging midden in de natuur ervaart u privacy terwijl u geniet van de wellness faciliteiten.

In enkele natuurlodges is een hond toegestaan, zodat u ook uw huisdier een heerlijk weekendje weg kunt aanbieden.

Huisje huren in Drenthe bij de Vier Eiken betekent genieten van een ontspannen vakantie. Lees hier meer over bijzondere inrichting.

Bijzonder overnachten = huisje huren in Drenthe bij de Vier Eiken

huisje huren in drentheBij ons een huisje huren in Drenthe staat garant voor een bijzondere overnachting. De huisjes zijn ontworpen door de architect waarbij de beleving van de rust en natuur centraal staat. Wanneer u naar buiten kijkt heeft u zicht op de natuur, enerzijds de bosrand, anderzijds een wijds uitzicht op het natuurgebied Holtingerveld.

Terug gekomen van een wandeling door de natuur kunt u in uw huisje heerlijk bijkomen en ontspannen, genietend van heerlijke sfeer en warmte van de speksteenkachel of even lekker de sauna in.

Huisje huren in Drenthe? Reserveer nu!

Een huisje huren in Drenthe bij de Vier Eiken? Heel bijzonder, maar dat kunt u eigenlijk maar op 1 manier ontdekken: reserveer een weekend of week vakantie en beleef de Vier Eiken!