fbpx

Groepsaccommodatie vlakbij het gezellige plaatsje Giethoorn

Groepsaccommodatie de Vier Eiken is een sfeervolle groepsaccommodatie met 27 bedden en slaapkamers met eigen sanitair nabij Giethoorn in Drenthe. Veel ruimte en comfort in deze groepsaccommodatie nabij Giethoorn. De groepsaccommodatie is prima te gebruiken als uitvalsbasis voor een dagje naar Giethoorn.

8,9

225
beoordelingen
Groepsaccommodatie_de_vier_eiken01 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken02 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken03 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken04 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken05 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken06 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken07 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken08 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken09 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken10 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken11 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken12 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken13 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken14 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken15 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken16 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken17 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken18 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken19 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken20 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken21 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken22 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken23 Groepsaccommodatie_de_vier_eiken24

Giethoorn, het Venetie van het Noorden

Giethoorn is van oorsprong een veendorp in het Noordoosten van Nederland. Het wordt ook wel Venetië van het Noorden genoemd. Dit heeft te maken met de vele grachten door Giethoorn die eigenlijk het wegennet volledig hebben vervangen. Het vele water en de prachtige boerderijen die allemaal op eilanden staan maakt een bezoek aan Giethoorn zeker de moeite waard tijdens uw familieweekend bij de Vier Eiken.

Groot vakantiehuis nabij Giethoorn

Als u op zoek bent naar een groot vakantiehuis in de omgeving van Giethoorn dan is de Vier Eiken een echte aanrader. Het luxe vakantiehuis voor 27 personen is ideaal voor een familieweekend of vriendenweekend. Uw gastheer en gastvrouw hebben diverse leuke arrangementen voor u samengesteld waaronder een bezoek aan Giethoorn.