Bijzonder overnachten in een ecolodge

De Vier Eiken biedt u de ultieme beleving van rust en natuur in de nieuwe ecolodges in Wapserveen. Omgeven door de Nationale Parken en beschermde natuurgebieden van Drenthe kunt u genieten van een heerlijke vakantie en helemaal tot rust komen in de comfortabele ecolodges.

8,9

183
beoordelingen
luxe_natuurlodges_drenthe_05 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_02 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_19 vakantiehuis_huren_drenthe14 vakantiehuis_huren_drenthe02 vakantiehuis_huren_drenthe06 vakantiehuis_huren_drenthe03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_07 vakantiehuis_huren_drenthe30 vakantiehuis_huren_drenthe32 vakantiehuis_huren_drenthe04 vier_eiken_lodge_huren01 vier_eiken_lodge_huren02 vier_eiken_lodge_huren03 vier_eiken_lodge_huren04 vakantiehuis_huren_drenthe75 vakantiehuis_huren_drenthe85 vakantiehuis_huren_drenthe86 vakantiehuis_huren_drenthe17 vakantiehuis_huren_drenthe57 vakantiehuis_huren_drenthe01 luxe_natuurlodges_drenthe_01 luxe_natuurlodges_drenthe_07 vakantiehuis_huren_drenthe25 vakantiehuis_huren_drenthe22

Ultieme combinatie van natuur & comfort

Tijdens uw verblijf in een ecolodge van de Vier Eiken ontbreekt het u aan niets. De lodges zijn gezellig en comfortabel ingericht en voorzien van alle gemakken.

Centraal in de ecolodge staat de eethoek met speksteenkachel. De perfecte plek om onder het genot van een knisperend haardvuurtje te genieten van het prachtige uitzicht op het natuurgebied Holtingerveld, de krant te lezen of een gezelschapsspel te spelen met de kinderen.

U wordt uitgerust weer wakker na een nacht slapen op de comfortabele boxspring bedden. In de keuken kunt u vervolgens een heerlijk ontbijt klaarmaken met vers afgebakken broodjes en een kopje koffie. Begin de dag goed om vervolgens de prachtige natuur te ontdekken!

Ecolodge Comfort of Wellness, de keuze is aan u

De Vier Eiken beschikt over 2 typen ecolodges, de Comfort en de Wellness Lodge. Beide lodges zijn voorzien van alle gemakken en hebben dezelfde indeling. Echter kunt u bij de Wellness lodge even helemaal ontspannen in uw privé sauna of geniet van een drankje in de hottub op uw terras onder de sterrenhemel van Drenthe.

Ervaar de stilte, rust en natuur in een ecolodge van de Vier Eiken

Een overnachting in een ecolodge van de Vier Eiken is een ultieme belevenis van rust en natuur. De vrijstaande ecolodges liggen midden in de natuur, sterker nog, ze gaan volledig op in de natuur. De begroeide daken van de luxe ecolodges verweven zich met het landschap en het aangrenzende bos.

De natuurlodges liggen allen geheel vrijstaand en hebben vele ramen. Waar u ook naar buiten kijkt, overal ziet u de natuur. Enerzijds de bosrand, anderzijds een wijds uitzicht naar het natuurgebied Holtingerveld. Ervaar het zelf en reserveer direct een vakantie bij de Vier Eiken!

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.