fbpx

Ecolodge in Drenthe huren? Kom bijzonder overnachten bij de Vier Eiken!

Wilt u een ecolodge in Drenthe huren? Wij bieden u de ultieme beleving van rust en natuur in onze ecolodges in Wapserveen. Overnachten in een ecolodge betekent puur ontspannen. Naast de luxe faciliteiten, zoals uw eigen sauna en hottub, geniet u van de unieke locatie. De ecolodges zijn namelijk omgeven door Nationale Parken en beschermde natuurgebieden in Drenthe waar u helemaal tot rust kunt komen. Boek een ecolodge in Drenthe bij de Vier Eiken en geniet van een fijn verblijf!

8,9

224
beoordelingen
luxe_natuurlodges_drenthe_05 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_02 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_19 vakantiehuis_huren_drenthe14 vakantiehuis_huren_drenthe02 vakantiehuis_huren_drenthe06 vakantiehuis_huren_drenthe03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_07 vakantiehuis_huren_drenthe30 vakantiehuis_huren_drenthe32 vakantiehuis_huren_drenthe04 vier_eiken_lodge_huren01 vier_eiken_lodge_huren02 vier_eiken_lodge_huren03 vier_eiken_lodge_huren04 vakantiehuis_huren_drenthe75 vakantiehuis_huren_drenthe85 vakantiehuis_huren_drenthe86 vakantiehuis_huren_drenthe17 vakantiehuis_huren_drenthe57 vakantiehuis_huren_drenthe01 luxe_natuurlodges_drenthe_01 luxe_natuurlodges_drenthe_07 vakantiehuis_huren_drenthe25 vakantiehuis_huren_drenthe22

Ultieme combinatie van natuur & comfort

ecolodge drentheTijdens uw verblijf in een ecolodge van de Vier Eiken ontbreekt het u aan niets. De lodges zijn sfeervol  ingericht en voorzien van alle gemakken om het u zo comfortabel mogelijk te maken.

Centraal in de ecolodge staat de eethoek met speksteenkachel. Dit is dé perfecte plek om onder het genot van een knisperend haardvuurtje te genieten van het prachtige uitzicht op het natuurgebied Holtingerveld, de krant te lezen of een gezelschapsspel te spelen met de kinderen. De comfortabele boxsprings zorgen ervoor dat u uitgerust wakker wordt. In de keuken kunt u vervolgens een heerlijk ontbijt klaarmaken met vers afgebakken broodjes en een kopje koffie. Een goed begin van een fijne dag.

 

Voor elk een passende ecolodge! Welke lodge kiest u?

ecolodge drenthe hurenDe Vier Eiken beschikt over 2 typen ecolodges, de Familielodge Wellness en de Natuurlodge Welness. Beide lodges zijn voorzien van alle gemakken, zoals een sauna en hottub, en hebben dezelfde indeling. De natuurlodges liggen geheel vrijstaand en hebben vele ramen. Waar u ook naar buiten kijkt, overal ziet u de natuur. Enerzijds de bosrand, anderzijds een wijds uitzicht naar het natuurgebied Holtingerveld.

De Natuurlodge Wellness beschikkt over een woonkamer, open keuken, slaapgelegenheden voor 6-8 personen en 2 luxe badkamers. Tijdens de inrichting van de natuurlodges hebben we veel aandacht besteed aan de beleving van natuur, luxe en comfort. In elke kamer staat een ander seizoen centraal. Meer weten over bijzonder overnachten in deze ecolodge? Bekijk onze Natuurlodge Wellness.

Met de hele familie een ontspannen vakantie beleven, kom dan overnachten in de Familielodge Welness. Deze lodge beschikt o.a. over een sfeervolle woonkamer met haardvuur, een open keuken, 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Meer weten over bijzonder overnachten met uw familie? Bekijk onze Familielodge Wellness.

Ervaar de stilte, rust en natuur in een ecolodge in Drenthe van de Vier Eiken

Een overnachting in onze ecolodge in Drenthe is een ultieme belevenis van rust en natuur. De vrijstaande ecolodges liggen midden in de natuur, sterker nog, ze gaan volledig op in de natuur. De begroeide daken van de luxe ecolodges verweven zich met het prachtige landschap en aangrenzende bos.

Meer weten?

Wilt u meer weten over overnachten in een ecolodge in Drenthe bij de Vier Eiken? Neem dan contact met ons op. Al over stag? Online kunt u eenvoudig de beschikbaarheid controleren, een prijsopgave maken en direct reserveren.

Wij helpen u graag verder!