Gastbeoordelingen

de vier eiken scoort gemiddeld een 8.9 uit 160 beoordelingen.
Ligging 9.2
Prijs / kwaliteit 8.7
Inrichting 8.8
Hoeveelheid ruimte 8.8
Hygiëne 8.8

Geweldig

We vonden het allemaal een heel prettige locatie. Met veel ruimte en goede bedden en voldoende douchees.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 25-7-2018

Heel prettig groepsverblijf

Goed verzorgd, gastvrij, rustige ligging
Op vakantie geweest met partner 22-7-2018

Onbetaalbaar

Als je op zoek bent naar rust, ruimte, natuur, ...ben je hier op de juiste plek! Mooi huisje, onbetaalbare omgeving, vriendelijke eigenaars, ... . Wij zijn natuur- , wandel- en vogelliefhebbers en hebben genoten van onze week in Wapserveen. De hottub en sauna zijn, zeker voor de kids, een fijn pluspunt. Heel goede bedden ook ( niet onbelangrijk)! Wij hadden veel vliegen in het huisje (er is wel iets voor voorzien) , maar tja, ...je zit dan ook midden in de natuur. Op wandelafstand ligt natuurgebied holtingerveld. In hun infoboekje vind je veel info voor fijne uitstappen, eetgelegenheden, fietsverhuur, ... . Een vakantie die we zullen koesteren.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 19-7-2018

Fantastisch! Het voelde als een vakantie in Italië

Samen met mijn man en baby van 13 weken heb ik van een geweldige vakantie genoten! Het verblijf bestaat uit 6 vrijstaande woningen met genoeg privacy, midden in de natuur en uitkijkend op een prachtig veld. En wat een rust! Het huisje was van alle gemakken voorzien. Enige nadeel vonden wij dat we de deuren niet open konden zetten omdat er dan veel vliegen zouden binnenkomen. Dit scheen tijdens ons verblijf een groter probleem te zijn dan normaal, maar horren zouden geen overbodige luxe zijn (ook omdat het tijdens ons verblijf lekker warm was buiten). Wij kozen ervoor de hottub gereed te laten maken voor aankomst zodat we er direct in konden plonzen. Heerlijk! De omgeving is ook prachtig. Je kunt er mooie fietstochten maken. Wij zijn een dagje naar Groningen geweest (45 min rijden). Als Brabo’s kom je daar anders niet zo snel. De vakantie beviel ons zó goed dat we nog wat dagen hadden bijgeboekt. We zijn uitgerust thuisgekomen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-7-2018

Voor herhaling vatbaar.

Prima accomodatie met veel buitenruimte en overdekte veranda met open haard waar we tot heel laat nog hebben genoten.
Op vakantie geweest met partner 28-6-2018

Erg fijn weekend gehad!

Erg vriendelijke gastheer. Huisjes waren erg rustgevend en van alle gemakken voorzien. Met name de prive sauna en hottub was erg fijn.
Op vakantie geweest met partner 21-6-2018

Fantastisch

Geweldig mooi huis. Erg ruimtelijk, schoon en allen een mooi uitzicht. Van de 5 huisjes hadden wij de middelste maar ook die lag erg vrij. De hot tub en sauna is echt een luxe. Je wandelt zo het Holtingerveld in, bos, vennen, heide en hunebedden. Ook heel fijn dat we fietsen hebben kunnen huren. Was allemaal zo gemakkelijk te regelen. Echte aanrader voor een beetje luxe terug naar de natuur in Nederland.
Op vakantie geweest met partner 19-6-2018

Het was een topweekend bij de Vier Eiken.

Een heerlijke plek voor de 19de editie van ons vriendenweekend. De accommodatie en het terrein zijn keurig verzorgd. Het is heerlijk rustig. Een mooie omgeving om te wandelen en fietsen. 's Avonds gezellig met elkaar buiten zitten onder de overkapping bij de open haard. Prima bedden en eigen douche op de slaapkamer. En een professioneel espressoapparaat voor een kopje heerlijke koffie.
Op vakantie geweest met partner 7-6-2018

👍👍

Super accomodatie! Heerlijk gebruik gemaakt van sauna en hottub. Gastvrije eigenaren!
Op vakantie geweest met partner 7-6-2018

Uniek genieten van natuur en wellness in luxe!

Een mooi en luxe verblijf op een unieke locatie! De huizen zijn van alle gemakken en luxe voorzien zoals een ruime keuken, woonkamer, tv kamer, speksteenkachel. Buiten kan je in de ruime hout gestookte hottub genieten van het uitzicht wat bijna niet-Nederlands is. In de bossen (militair oefenterrein) kun je heerlijk wandelen of een dagje naar Giethoorn om met een fluisterboot van de natuur te geniet. Niet onbelangrijk: de gastheer en gastvrouw Steef en Miriam zijn vriendelijk en gepassioneerd!
Op vakantie geweest met partner 17-5-2018

Geweldig. Wij komen zeer zeker nog een keer terug!

Wij verbleven onlangs een lang weekend in een natuurlodge op de Vier Eiken. Allereerst werden wij uiterst vriendelijk ontvangen door de eigenaars. Onze eerste indruk was meteen erg goed. Het zag er super verzorgd en schoon uit. Fijne bedden, 2 mooie badkamers met een heerlijke douche, een keuken met alles erop en eraan. De sauna en de hottub waren heerlijk!!!! Ook onze hond heeft het er erg naar haar zin gehad met het natuurgebied als achtertuin!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 14-5-2018

Een woord; fantastisch!

Super mooie natuurlodge wellness met privé hottub en sauna. Prachtige locatie in de natuur. Zeer ruime logde voorzien van alle gemakken. Mooi ingericht, prima meubilair.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-5-2018

We komen hier zeker nog eens terug! Echt top!

Met een groep van vijf vriendinnen echt een topweekend gehad hier, wat een prachtig huisje in een supermooie omgeving! De reeën, paarden en runderen liepen elke dag voorbij! We hadden prachtig weer dus elke dag buiten ontbijten was een feest! Maar ook in de winter lijkt t me hier super; je lekker warmen in de sauna en hottub! Alles wat je nodig hebt is aanwezig of kan verzorgd worden, echt een luxe gevoel. We konden een boodschappenlijst opsturen en alle boodschappen werden al in (koel)kast opgeborgen. Evenals hout voor de hottub/open haard. Opgemaakte bedden! Huis is groot, licht en schoon. Minpuntje; de douchekop van de regendouche werkte niet helemaal goed. En we hadden maar twee lekkere buitenstoelen met een gezelschap van vijf..
Op vakantie geweest met partner 23-4-2018

Relaxed

Een heerlijke plek om er een paar dagen tussen uit te zijn. Genieten in de hottub met een glaasje wijn. Wij komen zeker terug.
Op vakantie geweest met partner 19-4-2018

Prachtige locatie met rust en ruimte

Mooie boerderij met veel slaapkamers, heerlijk rustig gelegen midden in de natuur. Je kunt gezellig met z'n allen buiten zitten onder een overkapping bij een knapperend vuurtje. Een paar speeltoestellen voor kinderen zou nog wel een pluspuntje zijn. Alle voorzieningen zijn aanwezig binnenshuis alleen het aanwezige vriesvak in de koelkast is niet zo groot voor een groep, wel veel koelruimte. En niet te vergeten een geweldige koffiemachine! Een aanrader deze locatie!
Op vakantie geweest met partner 19-4-2018

Fantastisch!!

Prachtige, schone boerderij met gezellige leefkeuken. Aan alles is gedacht, zelfs verse koffiebonen van het huis. Hele vriendelijke en gastvrije ontvangst. Mooie buitenruimte met haard en tafeltennis. Fijn huis voor zowel de kinderen als volwassenen. We hebben een fantastisch verblijf gehad en hebben ons weekend voor volgend jaar alweer gepland!
Op vakantie geweest met partner 3-4-2018

Helemaal top!

Superplek, alle luxe, heerlijke hottub, hertjes elke dag om het huis.
Op vakantie geweest met partner 2-4-2018

Heerlijk huis. Prachtige omgeving.

Het is een prachtige omgeving. Als je heel vroeg opstaat dan kun je de herten vanuit het raam 200m verderop zien springen. Dus verrekijker mee. Wij verbleven er met onze baby van 10 maanden. Er zijn geen speciale slaapvoorzieningen voor een baby. Wel had Steef (de beheerder) een traveltentje voor peuters klaar gelegd. Dat vonden we niet echt een succes. Dus als je met een baby boekt neem dan eigen slaapvoorzieningen mee. Wat erg jammer was dat ons huisje achteraan stond. Waardoor de andere huisjes ons uitzicht blokkeerde. Dus als je een huisje vooraan hebt en je houdt van de natuur, dan is het een perfect verblijf en een duurzame vakantie.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-3-2018

Heerlijke Wellness Ecolodge

Leuk kleinschalig vakantiepark met mooie ecolodges. We hadden een heerlijk huisje met sauna en hottup. Vanaf het huisje kan je heerlijk wandelen en in de omgeving heb je zat leuke dingen. Ideaal huisje al wil je een rustig park. Stel je er alleen op in dat In Wapserveen geen Waps te beleven is. Verbeterpuntje: extra optie toevoegen dat hottup warm gevuld klaar staat, hier ben je al is die leeg en gevuld met koud water te lang mee bezig:)
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-3-2018

Super voor het derde jaar op rij!

Van 1 tot en met 9 februari 2018 weer genoten van de fantastische Natuurlodge en de schitterende omgeving. Wij en onze honden voelden ons gelijk weer thuis. Zie ook mijn review van 4 februari 2017.
Op vakantie geweest met partner 12-2-2018

Super!

Een leuke accommodatie met een prachtige ligging! We zijn hier met 21 personen geweest met volwassenen en kinderen, van alles te doen in en om de accommodatie. Een aanrader!
Op vakantie geweest met partner 1-2-2018

Oase van rust

Optimaal genieten! Mooi wandel- en fietsgebied. Heerlijke sauna en hottub. Fijn huisje met supergoede open haard. Bovendien zeer aardige eigenaren.
Op vakantie geweest met partner 25-12-2017

Top huisje, zeer aardige gastheer, mooi gebied

heerlijk huisje, lekker luxe met hottub en sauna.lekker s,avonds naar de sterren kijken in de hottub.
Op vakantie geweest met partner 28-11-2017

Heerlijke plek om uit te waaien en uit te rusten.

Geweldige accommodatie, van alle gemakken voorzien. Prachtig gelegen aan de rand van een natuurgebied. Ideaal met mooie sauna en hottub maar ook om in de omgeving heerlijk te wandelen.
Op vakantie geweest met partner 6-11-2017

Heerlijk, gezellig weekend.

Sfeervol groepshuis. Alles aanwezig! Heerlijk, gezellig buitenverblijf met openhaard.
Op vakantie geweest met partner 11-10-2017

Comfortabel en ontspannend

De accommodatie is rustig gelegen en doordacht van opzet. In een prachtig natuurgebied met goede wandelmogelijkheden. De hout gestookte badkuip is een attractie, heel bijzonder om zelfs bij koud weer en regen te kunnen badderen.
Op vakantie geweest met partner 11-10-2017

Geweldige plek midden in de natuur!

Heerlijke plek om een paar dagen te ontspannen. De houtgestookte hottub vraagt wat tijd, maar is wel super. Zeker ook de combi met de sauna is top! Huisje is mooi en aan alles is gedacht (bijv. heel uitgebreide keukeninventaris). Eigenaar is heel erg vriendelijk. Winkels zijn wel iets verder weg. Maar wij komen zeker nog eens terug!
Op vakantie geweest met partner 9-10-2017

Lekker relaxen in de natuur

Heerlijk huisje incl. sauna en hot tub, met uitzicht om je vingers bij al te likken, midden in de natuur. 's Ochtends wordt je begroet door de reeen in de dauw. Neem je fiets mee (of huur er één) want het is hier echt heel mooi.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-10-2017

Fantastisch !

Mooie wellness bungalow met buitensauna en hottub in een zeer rustige omgeving. Enthousiaste verhuurders die altijd voor je klaar staan.
Op vakantie geweest met partner 25-9-2017

Wederom fantastisch

We hebben voor de 2e keer een midweek in een wellness lodge gezeten en het was wederom fantastisch. Het begint al met de gastvrije ontvangst en de wandeling naar de lodge langs de schaapskudde. Goede boxspringbedden en de speksteenkachel in de living zorgt voor veel sfeer en warmte, eigenlijk alle faciliteiten zijn aanwezig voor een fijn verblijf. In onze lodge lag een leuk boekje met wandelroutes voor kinderen “in het spoor van Eddie de Eekhoorn”, mooie routes door Drenthe voor jong en oud. ’s avonds is dan niets lekkerder dan even nagenieten in de hottub en de sauna, even ontspannen. Voor ons zeker niet de laatste keer. Onze complimenten aan de eigenaren Steef en Mirjam en bedankt voor jullie gastvrijheid!
Op vakantie geweest met partner 18-9-2017

Heerlijk!

Heerlijke week gehad in een van de wellness lodges, die van alle gemakken was voorzien. Het was onze eerste vakantie met onze dochter van 5 maanden. Bij aankomst een fijne ontvangst en er stond er een babybedje, badje en kinderstoel klaar. Erg netjes. Savonds lekker ontspannen in de hottub/sauna, met uitzicht op het Drentse land. Aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-9-2017

Heerlijk rustige plek met goede sauna en hottub

Het is een fijn ruim huis met heerlijke bedden, hoge leefruimte met een grote eethoek en een prima keuken. Het zitgedeelte met hoekbank vonden wij niet zo aantrekkelijk. Het is krap en donker, een paar mooie stoelen ipv de bank zouden de ruimte beter tot zijn recht doen komen. Een raam zou prettig zijn! Daarentegen zijn er in de grote leefruimte wel 2 grote schuifpuien die een hoop goed maken! Mooie lampen en opvallend genoeg geen IKEA spullen😉 Hygiene scoort een 7 omdat er echt heel veel vliegen zaten en de hoekjes in het huis stoffig waren, in de badkamer nogal wat zwarte randen zijn. Dit is zeker niet dramatisch en is eigenlijk makkelijk op te lossen wanneer er even extra aandacht aan besteed wordt. De sauna is echt goed en van de hottub hebben wij optimaal genoten. Er zijn 2 badkamers met fijne regendouche. Wij hebben een super week gehad en komen zeker nog eens terug mede dankzij de goede zorgen van de eigenaars, Steef staat direct voor je klaar wanneer er iets is! Tip: eten bi
Op vakantie geweest met partner 8-9-2017

Unieke ligging en accommodatie.

Geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers, minder geschikt voor ouders met kleine kinderen.
Op vakantie geweest met partner 7-9-2017

Zeer aangenaam verblijf

We hebben genoten van ons verblijf, prachtige omgeving, heerlijk ontspannen in sauna en hottub. Alleen jammer van de vele aanwezige vliegen
Op vakantie geweest met oudere kinderen 31-7-2017

Geweldige plek om je gelijk weg te voelen

De rust, de ligging, de ruimte, alles ademt kwaliteit. Kortom je bent gelijk weg van huis en je voelt je op vakantie. Topplek, zeker met de hot tub, om te relaxen, fietsen, niksen.
Op vakantie geweest met partner 24-7-2017

Geweldige plek

Wij hebben genoten van de prachtige ligging, rust en de hottub en sauna waren heerlijk. We vonden het erg dat de vakantie voorbij was. De ontvangst was ook erg vriendelijk
Op vakantie geweest met partner 29-6-2017

Heerlijke plek

prachtig gelegen in de natuur .
Op vakantie geweest met partner 26-6-2017

Hoeveel natuur kan je wensen

Vijf unieke vakantiehuizen in een prachtige natuurlijke omgeving. We wandelden vanuit huis zo het natuurgebied in. Hottub met uitzicht en sauna zijn heerlijk. Zeer vriendelijke eigenaren.
Op vakantie geweest met partner 17-6-2017

Heerlijke rustige en zonnige plek in de natuur.

Natuur, stilte, comfort en prachtige locatie!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 5-6-2017

Prachtige plek, heerlijk huis!

Een week vakantie met onze dochter van 16 maanden. Wat was het geweldig. We hebben ontzettend genoten van de prachtplek waar de huizen staan (wij hadden het geluk dat we het meest vrij gelegen huis hadden en daar hebben we ontzettend van genoten) De hottub en de sauna waren heerlijk! Heel veel gebruik van gemaakt en gaf echt een toegevoegde waarde aan de vakantie. En niet te vergeten: Steef en Miriam zijn erg gastvrij en hartelijk. Als er iets was stonden ze meteen klaar. Erg lieve mensen die met recht heel trots mogen zijn op wat ze hier neergezet hebben! Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-6-2017

Fantastisch huis in prachtige omgeving

We hebben ontzettend genoten van de natuurlodge + hottub + sauna. Het weer was ook fantastisch zodat we veel buiten hebben genoten. 's avonds zittend in de hottub hebben we de hertjes dn hazen voorbij zien rennen! Een heerlijk rustige locatie. Gastheer Steef kwam persoonlijk langs om toelichting te geven over het huisje, de hottub en sauna. We kregen, ivm verjaardag, een flesje lokale heidelikeur. Een leuk gebaar en geeft weer dat Steef en zijn vrouw aandacht hebben voor hun gasten. Leuke tip over eetgelegenheid (Woody's in Steenwijk)
Op vakantie geweest met oudere kinderen 31-5-2017

Prachtige omgeving

Heerlijke week in een fantastisch huisje in een prachtige omgeving! Voor iedereen die van rust en natuur houdt. Het huisje is geweldig en van alle gemakken voorzien! Voor herhaling vatbaar!
Op vakantie geweest met partner 25-5-2017

Mooie plek.

Comfortabel huisje met goeie welness voorzieningen (hot tube en sauna).
Op vakantie geweest met oudere kinderen 25-5-2017

Prachtige plek

Mooi huis, heerlijk met hottub en sauna, genieten met een groet G!
Op vakantie geweest met partner 1-5-2017

Heerlijk ontspannen!!

Het is even improviseren qua slaapplekken als je met zn 8-en een dreumes bent, maar als je elkaar goed kent, is dat geen probleem! De sfeer is geweldig en t uitzicht vanuit het huisje en hottub fenomenaal. Zoals onze dreumes verwoordde toen hij wakker werd: woooooo!!
Op vakantie geweest met partner 22-4-2017

Genoten ! Van ons verblijf in de Natuurlodge

Gastvrij ontvangst bij de vier eiken en wat een verrassing om na een stukje bos de natuurlodges te zien midden in de natuur met een weids uitzicht ! Genoten van ons verblijf ( 4 volwassenen en 2 kinderen) en het gebruik van de hottub en sauna. Bijzonder om in deze omgeving je verjaardag te mogen vieren ;). De Natuurlodge is ons goed bevallen ! Paar kleine suggesties om de puntjes op de I te zetten: rekje in de douche voor het wegzetten van shampoo ed. / slaapplaats kinderen haakje op de deur van de 'bedkast'/ iets meer opbergruimte ( met name in keuken).
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-4-2017

Voor herhaling vatbaar

Zeer vriendelijke ontvangst en toelichting over woning en over regio. Eigenaar heeft zeer goede kennis van de regio, wat voor ons bruikbaar was om gedurende ons verblijf te doen. Correcte en snelle afwerking van de borg.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 19-4-2017

Fantastische locatie voor een familieweekend!

Prachtige omgeving, mooie accommodatie. Ruime kamers, gezellige inrichting. Veel buitenruimte, zeer geschikt voor kinderen.
Op vakantie geweest met partner 11-4-2017

Wij hebben enorm genoten!

Mooi huis met veel sfeer. Fijn ook zo veel kamers met eigen sanitair. Alles goed schoon. Prachtige omgeving en heerlijk ook de overkapping waar vandaan je een prachtig uitzicht hebt over het natuurterrein.
Op vakantie geweest met partner 29-3-2017

Een fantastische plek midden in de natuur

Prachtige huisjes met alle voorzieningen wat wil je nog meer! Midden in de natuur, waar je in de morgen de herten voorbij ziet gaan!
Op vakantie geweest met partner 28-3-2017

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.