fbpx

De Vier Eiken perfect voor vriendinnenweekend

Geniet van een heerlijk vriendinnenweekend in Drenthe. De Vier Eiken is de perfecte locatie als u plezier wilt beleven met uw vriendinnen. Geniet een weekend lang van een geweldige sfeer, het comfort en vooral van elkaar. Ontdek snel onze luxe natuurlodges met sauna en hottub!

8,9

225
beoordelingen
luxe_natuurlodges_drenthe_05 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_02 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_19 vakantiehuis_huren_drenthe14 vakantiehuis_huren_drenthe02 vakantiehuis_huren_drenthe06 vakantiehuis_huren_drenthe03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_07 vakantiehuis_huren_drenthe30 vakantiehuis_huren_drenthe32 vakantiehuis_huren_drenthe04 vier_eiken_lodge_huren01 vier_eiken_lodge_huren02 vier_eiken_lodge_huren03 vier_eiken_lodge_huren04 vakantiehuis_huren_drenthe75 vakantiehuis_huren_drenthe85 vakantiehuis_huren_drenthe86 vakantiehuis_huren_drenthe17 vakantiehuis_huren_drenthe57 vakantiehuis_huren_drenthe01 luxe_natuurlodges_drenthe_01 luxe_natuurlodges_drenthe_07 vakantiehuis_huren_drenthe25 vakantiehuis_huren_drenthe22

Vriendinnenweekend in Drenthe

vriendinnenweekendHet ontbreekt u tijdens het vriendinnenweekend in Drenthe in onze luxe en unieke natuurlodges aan niets. De lodges bieden veel comfort en luxe. Maar niet alleen dat, met name het uitzicht is geweldig. Waar u ook in de lodge staat of zit, u heeft altijd een uitzicht over het mooie landschap. Wij noemen het bijzonder overnachten!

Gaat u er liever op uit voor een lekker drankje? Ook geen enkel probleem! Rondom Wapserveen liggen diverse gezellige dorpjes met veel leuke terrasjes. Grotere plaatsen zoals Meppel, Wolvega of Steenwijk zijn met de auto eenvoudig te bereiken.

Luxe of nog meer luxe??

Onze lodges zijn voorzien van alle gemakken waaronder vloerverwarming, ruime slaapkamers met luxe boxspringbedden en niet te vergeten een speksteenkachel. Gezellig met een kop thee of een goed glas wijn bij de 'haard' zitten. Standaard zijn de lodges voorzien van en een sauna en een hottbub. Als dat geen genieten wordt dan weten wij het ook niet meer! 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een geslaagd vriendinnenweekend in Drenthe? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.