Zorgeloos op vakantie naar De Vier Eiken

Heeft u een vakantie gepland staan naar De Vier Eiken of wilt u graag reserveren? Dan informeren wij u graag over de recente ontwikkelingen in het kader van het coronavirus en geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Kan ik bij jullie vakantie vieren?

Uiteraard bent u van harte welkom om uw vakantie te vieren op De Vier Eiken. Om eventuele zorgen bij u weg te nemen informeren wij u graag op deze pagina over onze maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Wat doen jullie om verspreiding van het virus tegen te gaan?

Wij volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en autoriteiten. Daarbij hebben wij een aantal extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder:

  • Bij het inchecken schudden wij geen handen, maar wij heten u graag mondeling van harte welkom
  • Wij vragen u niet met het hele gezin in te checken, maar met 1 persoon
  • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand van onze gasten
  • De accommodatie wordt extra schoongemaakt met desinfecterende middelen

Gedurende uw vakantie vragen we u het landelijke beleid zoals gesteld door het RIVM op te volgen, dat wil zeggen:

  • Hoesten en niezen in uw elleboog of een wegwerpzakdoekje
  • Geen lichamelijk contact in het kader van handen schudden
  • Houd waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
  • Was regelmatig uw handen met zeep gedurende minimaal 25 seconden

Kom alleen vakantie vieren wanneer u geen griepverschijnselen hebt. Bent u verkouden of heeft u (lichte) klachten? Dan verzoeken we u uw vakantie om te boeken en eerst thuis uit te zieken.

Kan ik mijn vakantie omboeken?

Dat is beperkt mogelijk. Wij kunnen uw verblijf omboeken naar een andere verblijfsperiode, echter brengen wij een deel van de kosten in rekening. Neem contact met ons op voor een passend voorstel.

Kan ik mijn vakantie annuleren?

Wanneer een vakantie (last minute) wordt geannuleerd gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden van de RECRON en Groepsaccommodaties Nederland. Echter raakt het coronavirus ons allemaal en denken we graag met u mee. Neem contact met ons op voor een passend voorstel.

Van harte welkom op De Vier Eiken!

U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren op De Vier Eiken. Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen een ongekend vakantieseizoen van te maken!

Meer informatie

Heeft u nog aanvullende vragen over een vakantie op De Vier Eiken, neem dan gerust contact met ons op.

Graag tot ziens op De Vier Eiken!

Frans en Anne

Eropuit in Drenthe

Tijdens uw verblijf bij de Vier Eiken hoeft u zich niet te vervelen. De unieke ligging in een natuurgebied in Drenthe maakt dat u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken. Wilt u een dagje naar een attractiepark of museum, ook dan zijn er vele mogelijkheden. 

Lees meer

De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden.

Lees meer

Speciaal voor de kinderen

Voor kinderen is enorm veel te zien, doen en beleven. De speeltuin, kinderboerderij en onze eigen schaapskudde zorgen voor veel vermaak en vertier bij de kinderen.Wilt u een dagje er op uit met de kinderen, dan hebben wij diverse tips voor u.

Lees meer