Handboogschieten groepsaccommodatie 'de Vier Eiken'

Ongeveer 15.000 jaar geleden ruim voor de hunebedbouwers bevolkten de rendierjagers Drenthe, zij waren hier de eerste bewoners en leefden op de ruige en woeste drentse grond een zwaar bestaan. In het Holtingerveld, ook wel het Pompeii van het noorden genoemd, zijn overblijfselen van prehistorische rendierjagers gevonden. De zogenaamde 'Havelter spitsen' met hun opvallende steel werden gebruikt als pijlpunten.

Met een knipoog naar de tijd dat men met pijl en boog in het achterland op jacht ging, kan de Vier Eiken ervoor zorgen dat u op locatie kunt handboogschieten met de moderne handboog van deze tijd. In twee teams wordt er met de zgn. recurve handboog op het doel 'blazoen' geschoten en bijgehouden welk team en teamlid de hoogste score heeft behaald.

 

Eropuit in Drenthe

Tijdens uw verblijf bij de Vier Eiken hoeft u zich niet te vervelen. De unieke ligging in een natuurgebied in Drenthe maakt dat u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken. Wilt u een dagje naar een attractiepark of museum, ook dan zijn er vele mogelijkheden. 

Lees meer

De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden.

Lees meer

Speciaal voor de kinderen

Voor kinderen is enorm veel te zien, doen en beleven. De speeltuin, kinderboerderij en onze eigen schaapskudde zorgen voor veel vermaak en vertier bij de kinderen.Wilt u een dagje er op uit met de kinderen, dan hebben wij diverse tips voor u.

Lees meer