Bijzonder overnachten in onze luxe natuurlodges

Bijzonder overnachten in een Natuurlodge Comfort betekent genieten van de groene natuur, een prachtig uitzicht maar vooral ook heel veel comfort. De natuurlodges zijn geschikt voor 6 – 8 personen bieden u een geweldige vakantie in Drenthe!

Laat u inspireren door de foto’s, reserveer online uw vakantie en ontdek zelf de schoonheid van Drenthe!

8,9

140
beoordelingen
vakantiehuis_huren_drenthe17 vakantiehuis_huren_drenthe47 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_03 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_04 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_07 vakantiehuis_huren_drenthe57 luxe_natuurlodges_drenthe_07 luxe_natuurlodges_drenthe_10 luxe_natuurlodges_drenthe_05 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_02 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_19 luxe_natuurlodges_drenthe_06 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_22 bungalow_huren_drenthe_vier_eiken_27 images_66 vakantiehuis_huren_drenthe01 vakantiehuis_huren_drenthe02 vakantiehuis_huren_drenthe03 vakantiehuis_huren_drenthe04 vakantiehuis_huren_drenthe06 vakantiehuis_huren_drenthe14 vakantiehuis_huren_drenthe22 vakantiehuis_huren_drenthe25 vakantiehuis_huren_drenthe29 vakantiehuis_huren_drenthe30 vakantiehuis_huren_drenthe32 vakantiehuis_huren_drenthe37 vakantiehuis_huren_drenthe38 vakantiehuis_huren_drenthe46 vakantiehuis_huren_drenthe52 vakantiehuis_huren_drenthe58 vakantiehuis_huren_drenthe70 vakantiehuis_huren_drenthe73 vakantiehuis_huren_drenthe75 vakantiehuis_huren_drenthe76 vakantiehuis_huren_drenthe77 vakantiehuis_huren_drenthe79 vakantiehuis_huren_drenthe80 vakantiehuis_huren_drenthe85 vakantiehuis_huren_drenthe86 luxe_natuurlodges_drenthe_01 luxe_natuurlodges_drenthe_02 luxe_natuurlodges_drenthe_03 luxe_natuurlodges_drenthe_04 luxe_natuurlodges_drenthe_08 luxe_natuurlodges_drenthe_09

Ervaar de rust, ruimte maar ook het comfort en de luxe!

Bij de inrichting en afwerking hebben we veel aandacht besteed aan de beleving van de natuur, maar ook luxe en comfort. Waar u ook kijkt, de houten plafonds, oergezellige speksteenkachel of de aardverwarmde vloer, overal komen de natuurlijke elementen terug.

In elke kamer staat een ander seizoen centraal. Door de combinatie van kleuren, grote canvasdoeken met natuurfoto’s van de omgeving en de accessoires komt de pracht van elk seizoen naar voren.

De natuurlodges beschikken op de begane grond over 2 slaapkamers, waarvan 1 met badkamer en suite, en 2 bedsteden op de eerste verdieping. Op de begane grond vindt u tevens de luxe badkamer met regendouche en wastafel.

Bijzonder overnachten door een uniek ontwerp

De natuurlodges liggen midden in de natuur. Sterker nog, ze gaan volledig op in de natuur! De natuurlodges zijn ontworpen door de architect in samenwerking met de Natuur en Milieufederatie Drenthe en Vereniging voor Natuurmonumenten. De daken met begroeiing en donkere gevels verweven zich met het landschap en het aangrenzende bos. Het concept is afgewerkt met een Scandinavisch sausje.

De natuurlodges liggen allen geheel vrijstaand en hebben vele ramen. Waar u ook naar buiten kijkt, overal ziet u de natuur. Enerzijds de bosrand, anderzijds een wijds uitzicht naar het natuurgebied Holtingerveld. Door de light tubes in het dak vallen op de zonnige dagen de zonnestralen naar binnen. Zo beleeft u door het ruimtelijke ontwerp de natuur van Drenthe van alle kanten!

Beleef de natuur, een goed begin van de vakantie

De vakantie begint al bij aankomst. Wanneer u uw auto heeft geparkeerd brengen wij uw bagage naar de bungalow. U wandelt ondertussen naar uw natuurlodge. Onderweg maakt u kennis met onze eigen Drentse schaapskudde om vervolgens na een korte boswandeling de natuurlodges te bereiken.

Ervaar zelf een vakantie in onze natuurlodges in Drenthe

Een vakantie in een natuurlodge is bijzonder en een belevenis die u alleen zelf kunt ervaren. Reserveer nu uw vakantie en beleef Drenthe!

In enkele natuurlodges is een hond toegestaan, zodat u ook uw huisdier een heerlijk weekendje weg kunt aanbieden.

Specificaties van de Natuurlodge Comfort

Omschrijving Natuurlodge Comfort

Ligging vrijstaand
Oppervlakte

x
80m² 

Slaapkamers

Begane grond:
2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden
Slaapkamers met flatscreen tv
Bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens

Vide:
2 bedsteden met stapelbedden
Bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens
x
-
x


x
x

Keuken:
Inductie kookplaat 4 pits
Vaatwasser
Koelkast met 15 ltr. vriesvak
Combi oven
Koffiezetapparaat filterkoffie
Senseo
Citruspers elektrisch
Waterkoker
Broodrooster


x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
Sanitair
Badkamer met douche en wastafel
Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet (en suite)
Apart toilet

x
x
x
Wellness -
Overig
Roovrij
Traphekje en kindveilige stopcontacten
Terras met tuinmeubilair en parasol
Vloerverwarming per vertrek regelbaar
Huisdieren toegestaan (1 per woning en altijd in overleg)
Speksteenkachel

x
x
x
x
x
x
Aanwezig in Lodge
bedlinnen (bedden slaapkamers b.g.g. zijn opgemaakt)
per persoon handdoekenset (2 grote handdoeken) keukenlinnen
serviceset (doosje lucifers, vaatdoekje, dweil, extra vuilniszak, doosje vaatwastabs)
heerlijk saunageurtje

Niet vergeten:
badjas/badlaken en badslippers voor sauna & hottub
verrekijker

Lodges hebben 4G bereik, maak van uw GSM een hotspot voor wifi bij receptie gratis wifi (geen bereik bij lodges)

 

Aankomst- en vertrektijden

  • Een weekend is van vrijdag 15:00 uur tot maandag 10:00 uur.
  • Een midweek is van maandag 15:00 uur tot vrijdag 10:00 uur.
  • Een week is van maandag tot maandag of van vrijdag tot vrijdag.

Bij speciale periodes/feestdagen kunnen andere tijden van toepassing zijn.

Ontdek onze natuurlodges: bekijk de video

Helaas!

Deze lodge is helaas niet meer beschikbaar. Bekijk onze Natuurlodge Wellness.