fbpx

De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden. Er zijn diverse mogelijkheden, van heerlijke wandeling met de schaapsherder tot avontuurlijke rondrit met de Heide Expres, van actief handboogschieten tot culinair genieten met een kookworkshop. Wat u ook kiest, wij zorgen er graag voor dat u een onvergetelijke dag hebt gehad.

8,9

243
beoordelingen

Wandelen met de kinderen

Wandelen met de kinderen door de natuur kan heel erg leuk zijn, zeker met de wandelingen van Eddie de Eekhoorn. In diverse accommodaties van De Vier Eiken ligt een boek van Eddie de Eekhoorn waarin diverse wandel- en fietsroutes door Drenthe staan beschreven. Eddie heeft een reis gemaakt door Drenthe en tijdens zijn reis vele dieren gezien zoals koeien, schapen, eekhoorns en zelfs een slang. De routes staan in het boek allemaal beschreven inclusief tips voor leuke restaurants met speeltuinen.

In Drenthe spreken inwoners soms met een Drents accent en dat wilde Eddie ook wel eens proberen. Daarvoor is hij naar Zuidwolde gegaan, waar hij een wandeling heeft gemaakt met bijbehorende Drentse gedichtjes. “In Zuudwolde kuj Drents proat’n”.